Image

Schoon, Schoner, Schoonst met de huishoudproducten van Airohome

Airohome is een nieuw merk in huishoudelijk Nederland. Bij Airohome staan we voor een schonere dag van morgen. Schoner thuis, veiliger thuis en schoner voor onze wereld. Airohome formuleert de formules met de kracht van de natuur. Alle formules zijn op basis van planten: Koolzaad, suikerbiet of bijvoorbeeld suikerriet. Natuurlijke producten staan voor een veiliger en schoner gebruik. Van onze Allesreinigers en Keukenreinigers, tot de heerlijk geurende luchtverfrissers. Bij Airohome gaan we voor de kracht van de natuur, met daarbij het allerbeste resultaat en het veiligst mogelijke gebruik. Goed voor het milieu en goed voor jou!

100% natuurlijk huishouden

Een schoon huis, een schone wereld met de kracht van de natuur. De basis van planten en de veiligheid voor onze kleinsten en ons gehele ecosysteem. Dat is waar we rekening mee moeten houden. Ons doel is bij de ontwikkeling ieder product 100% natuurlijk te maken.   Dit is al gelukt met bijvoorbeeld de Allesreiniger, de Keukenreiniger en de Airohome Textiel & Interieur Vlekkenreiniger. Daar zijn we trots op, maar nog niet tevreden. We gaan door met onze zoektocht naar de schoonste en veiligste producten!


image

Op basis
van Planten

Airohome formuleert met de kracht van de natuur. Alle formules zijn op basis van planten, bijvoorbeeld: koolzaad, suikerbiet of suikerriet. De natuur heeft ons veel kracht te bieden. Deze eigenschap gebruiken wij voor onze krachtige en schoonste producten.

image

Biologisch Afbreekbaar

Een huishoudelijk product moet doen wat het moet doen en verder geen schade aanrichten. Dat is waar wij voor gaan. Daarom zijn al onze formules biologisch afbreekbaar. Er blijft niks achter in ons milieu en maken we iedere dag weer schoner.

image

Recyclebare
Verpakkingen

Onze afvalstapel wordt steeds groter. Dat moet stoppen. Daarom werken wij met 100% recyclebare verpakkingen en zijn wij doorlopend op zoek naar de modernste, schoonste en meest verantwoorde verpakkingen. Zo maken we iedere dag weer een beetje schoner.

image

Vrij van 
Microplastics

Microplastics, sulfaten, parabenen. Er zitten zoveel stoffen in producten die daar beter niet kunnen zijn. Al deze stoffen laat Airohome achterwege.  We streven er zelfs naar om ons gehele assortiment vrij te houden van al deze gevarensymbolen. Dat kan alleen door het maken van de schoonste en veiligste producten.