OVER AIROGROUP


VERSNELLERS
VAN DE PLANT-BASED
TRANSITIE


Tijdens een onderhoudssessie van onze fiets in 2016 beseften we dat zelfs ogenschijnlijk onschuldige handelingen zoals het wassen en smeren van een fiets een aanzienlijke impact kunnen hebben op het milieu en onze gezondheid. We vroegen ons af of het mogelijk was om natuurlijke en biologische oplossingen te vinden zonder concessies te doen aan kwaliteit en prijs. Deze mentaliteit zette ons op een voortdurende zoektocht en ontwikkeling van unieke, duurzame, veilige en op planten gebaseerde formuleringen en formules.

Elke dag werkt Airogroup met passie en nauwgezetheid aan het creëren van unieke, natuurlijke, duurzame, schone en veilige oplossingen voor alledaagse consumenten- en industriële toepassingen. Van reinigers en onderhoudsproducten voor fietsen, auto's en landbouwvoertuigen tot hygiëneproducten voor zelfverzorging en persoonlijke verzorging, evenals huishoudelijke artikelen.

Door gebruik te maken van geavanceerde technieken, te profiteren van onze ervaring en op de hoogte te blijven van de nieuwste kennis over natuurlijke hulpbronnen en ingrediënten, streven we ernaar om ons dichter bij ons uiteindelijke doel te brengen: een duurzame, schone en veilige wereld waarin alleen natuurlijke en verantwoorde producten bestaan. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat wijzelf, onze kleintjes en alle toekomstige generaties van deze wereld kunnen blijven genieten.
MISSIE


Met passie produceren wij innovatieve, duurzame en veilige consumptieproducten.

VISIE


Het ontwikkelen van een schone, duurzame en veilige 
circulaire bio-economie.

CO 2 NEUTRALE 
PRODUCTIEFACILITEIT

Bij Airogroup zijn we toegewijd aan het realiseren van koolstofneutrale productie voor al onze formules. We bereiken dit door gebruik te maken van lokale grondstoffen en een productiefaciliteit zonder gas te exploiteren die wordt aangedreven door lucht en groene energie. Deze toewijding stelt ons in staat om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren en bij te dragen aan een duurzamere toekomst.

PLANT-BASED FORMULES

Binnen de formules van Airogroup maken we gebruik van lokaal geproduceerde, natuurlijke en hoogwaardige biologisch afbreekbare grondstoffen. Deze toewijding aan duurzame ingrediënten is niet alleen gunstig voor het milieu, maar zorgt ook voor het welzijn van zowel mensen als de natuur.

EIGEN LABORATORIUM

In ons onderzoeks- en ontwikkelingslaboratorium werken we dagelijks aan de ontwikkeling en formulering van duurzame alternatieven voor veelgebruikte schadelijke producten.

GEPRODUCEERD IN NEDERLAND

Van concept tot realisatie verzorgt Airogroup het gehele proces van productontwikkeling, productie en verpakking in eigen beheer, hier in Nederland. Door lokaal grondstoffen te produceren en in te kopen, verminderen we transportkilometers en dragen we bij aan een duurzame supply chain.

"Onze wereldbevolking nadert snel de 7 miljard mensen. Hulpbronnen staan onder enorme druk en het klimaat verandert. Dit vraagt om hernieuwbare bronnen met neutrale CO2-uitstoot en een economie die efficiënt en duurzaam gebruik van de hulpbronnen van onze planeet bevordert. Het vereist een revolutionaire verschuiving in productie en consumptie, waarbij de bijdrage van elk individu cruciaal is. Voor onszelf, ons klimaat en alle toekomstige generaties."

MANAGEMENT TEAM • AIROGROUP
GEÏNTERESSEERD?
WE HELPEN JE GRAAG VERDER