RESEARCH & DEVELOPMENT


ONTWIKKELING
VAN NATUURLIJKE
FORMULES


Airogroup beschikt over een high-tech laboratorium voor de ontwikkeling en verbetering van natuurlijke formules.
 
In de ontwikkeling van een schone, duurzame en veilige circulaire bio-economie vervult het Research & Development laboratorium een belangrijke rol. Binnen dit laboratorium wordt dagelijks gewerkt aan de ontwikkeling en formulering van duurzame alternatieven voor veel gebruikte schadelijke producten.

HEB JE EEN PRODUCTIDEE?


Heb je een nieuw idee voor een duurzaam product? Onze ervaren en deskundige mensen ontwikkelen graag in samenwerking met jou dit nieuwe product.

NEEM CONTACT OP 

“Ons specialisme is de chemie van moleculen uit natuurlijke ingrediënten met behulp van nieuwe technologische innovaties en bereidingsmethodes."

R&D TEAM • AIROGROUP


  PRODUCTIE

FLEXIBILITEIT
DOOR PRODUCTIE
IN EIGEN BEHEER


Van de boer naar de eindgebruiker. Ontwikkeling, productie en distributie in eigen beheer.

In een breed scala van producten zijn flexibiliteit en eectiviteit codewoorden. Airogroup heeft de mogelijkheid om het gehele portfolio aan producten in een breed pakket aan verpakkingen te leveren. Door gebruik te maken van hightech vol-automatische vul- en procesapparatuur is ook snelheid geen probleem. Door zelf te produceren en grondstoffen lokaal te betrekken, besparen we transport-kilometers.

De productielocatie is gasloos, aangedreven door groene energie en volledig voorzien van ledverlichting, hierdoor levert Airogroup een positieve bijdrage aan de CO2 -voetprint.GEÏNTERESSEERD?
WE HELPEN JE GRAAG VERDER