INFORMATIE


DISCLAIMERAirogroup B.V. verleent u hierbij toegang tot de aanbiedingen op onze website(s). Airogroup B.V. behoudt zich daarbij het recht voor om op elk moment de inhoud te wijzigen of onderdelen te verwijderen zonder u daarvan op de hoogte te stellen.

Beperkte aansprakelijkheid

Airogroup B.V. streeft ernaar om de inhoud zo vaak mogelijk te updaten en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. De aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving door Airogroup B.V. worden gewijzigd. Met betrekking tot prijzen en andere informatie over producten op de website(s) geldt een voorbehoud van programmeer- en/of typefouten. U kunt geen overeenkomst met Airogroup B.V. claimen op basis van dergelijke fouten. Voor hyperlinks naar websites of diensten van derden die op de website(s) zijn opgenomen, aanvaardt Airogroup B.V. eveneens geen aansprakelijkheid.

AUTEURSRECHT

Alle intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot deze materialen liggen bij Airogroup B.V. Het kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Airogroup B.V., tenzij anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals het citaatrecht), tenzij anders vermeld bij specifieke materialen.

OVERIG

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.

BEDRIJFSINFORMATIE
Bedrijfsnaam: Airogroup B.V.
Bedrijfs- en bezoekadres: Industriestraat 7, 9502 EJ, Stadskanaal, Netherlands (alleen op afspraak)
E-mailadres: info@airogroup.com (beschikbaar op werkdagen van 09:00 tot 18:00 uur)
KvK-nummer: 73692026