DUURZAAM & KRACHTIG


SPECIALIST IN
PLANT-BASED FORMULES

Stel je eens een wereld voor waarin we geen fossiele grondstoffen meer gebruiken. Deze wereld is dichterbij dan je denkt! Sinds 2020 zet Airogroup zich met succes in om het gebruik van fossiele grondstoffen te verminderen. Steeds meer formules vinden een plant-based alternatief, waardoor we op een positieve manier bijdragen aan het verminderen van afval, het reduceren van fossiele grondstoffen, het verlagen van onze carbon-footprint, en het verbeteren van zowel de menselijke gezondheid als het milieu.

We nodigen je uit om ook deel te nemen aan onze beweging om het gebruik van fossiele grondstoffen terug te dringen. Kies voor de duurzame en plant-based formules van Airogroup. We hebben al formules ontwikkeld voor huishoudelijk gebruik, persoonlijke verzorging, automotive, de fietsindustrie, mechanisatie en kleine industrieën.

Laten we samen werken aan een wereld waarin we optimaal gebruik maken van duurzame en milieuvriendelijke oplossingen. Doe vandaag nog mee en maak een positieve impact voor alle toekomstige generaties!

 

LEES MEER


 CO 2 NEUTRAaL
Productie locatie
Plant-based recepturen
PLANT-BASED
FORMULeS
Eigen laboratorium
eigen
LABORATORium
Nederlandse productie
nederlandse
productie

PRIVATE LABEL


VERSTERK
JE IMAGO


Ben jij op zoek naar de meest slimme en doeltreffende manier om niet alleen jouw omzet en winstmarge te verhogen, maar ook jouw naamsbekendheid en merkwaarde te laten floreren?

Kies dan voor Airogroup! Wij verzorgen het volledige proces van ontwikkeling, productie en verpakking van jouw private label producten. Ons ervaren en deskundige team staat altijd voor je klaar om een passende oplossing te vinden.

Laat ons jou helpen om jouw bedrijf naar ongekende hoogten te brengen. Sluit je aan bij Airogroup en maak een verschil voor het milieu door te kiezen voor onze duurzame en plantaardige oplossingen.

Waar wacht je nog op? Neem vandaag nog contact met ons op en sluit je aan bij de Plant-Based Transitie. Samen creëren we succes!

MEER OVER PRIVATE LABEL

 

 MERKEN

ONTDEK ONZE 
DUURZAME MERKEN


AIROLUBE


De nieuwe generatie in smeren en onderhouden van auto, motor, fiets of landbouwvoertuig. Met natuurlijke producten van hydraulische kwaliteit gaat Airolube de strijd aan met traditionele, vervuilde smeer- en onderhoudsproducten.

ONTDEK MEER


AIROMEDICS


Airomedics maakt gebruik van de kracht van de natuur om oplossingen te bieden voor persoonlijke hygiëne, verzorging en bescherming. Met natuurlijke formules voor professionals en consumenten is Airomedics dé specialist in natuurlijke zelfzorgproducten.

ONTDEK MEER

GEÏNTERESSEERD?
WE HELPEN JE GRAAG VERDER