DUURZAAM & KRACHTIG


SPECIALIST IN
PLANT-BASED FORMULES


Airogroup werkt dagelijks gepassioneerd aan de ontwikkeling en productie van natuurlijke formules voor alledaagse consument- en bedrijfstoepassingen. Producten op basis van natuurlijke, biologisch afbreekbare grondstoffen. Dit doen we voor applicaties binnen reiniging, smering, montage, bescherming hygiëne en sportzorg.

Een nieuwe generatie veilige en duurzame onderhoudsproducten voor ieder bedrijf en huishouden.

LEES MEER

 

 
 


CO 2 NEUTRAaL
Productie locatie
Plant-based recepturen
PLANT-BASED
FORMULeS
Eigen laboratorium
eigen
LABORATORium
Nederlandse productie
nederlandse
productie

PRIVATE LABEL


VERSTERK
JE EIGEN IMAGO


Zoek je naar een slimme mogelijkheid om meer omzet en marge te ontwikkelen en op hetzelfde moment uw naamsbekendheid en merkwaarde te laten groeien?

Airogroup beschikt over de mogelijkheid om onder private label producten te ontwikkelen, produceren en te verpakken. Van concept tot realisatie. Onze ervaren en deskundige mensen denken graag mee om tot een uitstekende oplossing te komen.

MEER OVER PRIVATE LABEL

 

 MERKEN

ONTDEK ONZE 
DUURZAME MERKEN


AIROLUBE


De nieuwe generatie in smeren en onderhouden van auto, motor, fiets of landbouwvoertuig. Met natuurlijke producten van hydraulische kwaliteit gaat Airolube de strijd aan met traditionele, vervuilde smeer- en onderhoudsproducten.

ONTDEK MEER


AIROMEDICS


Airomedics maakt gebruik van de kracht van de natuur om oplossingen te bieden voor persoonlijke hygiëne, verzorging en bescherming. Met natuurlijke formules voor professionals en consumenten is Airomedics dé specialist in natuurlijke zelfzorgproducten.

ONTDEK MEER

GEÏNTERESSEERD?
WE HELPEN JE GRAAG VERDER

Separate email addresses with a comma.