+31 (0)599 745044
info@airogroup.com

Wants to explore Upcoming Deals on Weekends?

Private label

Because we care for you!

Het ontwikkelen van natuurlijke en duurzame formules zit in de natuur van Airogroup. Dit doen wij voor onze eigen merken, maar ook als partner van talloze merken. Ook uw bedrijf kan haar duurzame en maatschappelijk verantwoorde imago versterken.

 Dat kan uitstekend met het opzetten van uw eigen merk of productlijn. Verstevig de identiteit en uitstraling van uw bedrijf en laat hiermee uw omzet en marges stijgen. Bij Airogroup zijn wij gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van duurzame, natuurlijke formules voor  persoonlijke verzorging, hygiëne, reiniging, smering, onderhoud en bescherming. Op deze manier zijn wij de ideale partner voor private labeling van milieubewuste, duurzame formules.

Image

Vergroot ook uw naamsbekendheid
met Private Labeling producten.

Zoekt u naar een slimme mogelijkheid om meer omzet en marge te ontwikkelen en op het zelfde moment uw naamsbekendheid en marktwaarde te laten groeien?

De mogelijkheden

Ervaar het gemak van private labeling met Airogroup.

image


White label

Uw assortiment op een duurzame en efficiënte manier verbreden of verdiepen, zonder grote bestelhoeveelheden? Dat is mogelijk met White labeling. De uiterst duurzame en veilige formules van Airogroup, verpakt in de bestaande verpakkingen en voorzien van uw eigen etiket. Op deze manier bent u snel in staat om met uw eigen productlijn de markt te betreden.

Hoe werkt het?
Selecteer de formules voor uw productlijn. Bepaal de volumes en selecteer de verpakkingen. Lever uw eigen etiket aan of laat ons designteam een etiket voor u ontwerpen. Alles duidelijk? Wij gaan voor u aan de slag en binnen afzienbare tijd staat uw nieuwe productlijn gereed om verkocht te worden.

Uw assortiment uitbreiden? Maak nu een afspraak met onze adviseur.

image


Private Label

Uw bestaande productlijn uitbreiden met duurzame en natuurlijke formules van Airogroup? Dat kan met Private labeling. Bij Private Labeling maakt u gebruik van de bestaande formules van Airogroup met aanpassingsmogelijkheden in de details. Kies bijvoorbeeld een eigen kleur of geur voor een grotere unieke waarde. De keuze voor verpakkingen is vrij. Dit kan in uw eigen verpakkingen, maar u kunt ook gebruik maken van de beschikbare verpakkingen van Airogroup. 

Hoe werkt het?
Selecteer de formules voor uw productlijn. Eventuele aanpassingen van aan de formules aangeven. Lever uw verpakkingen aan, of laat gewenste verpakkingen door ons inkopen. Lever uw gewenste etiket aan of laat ons designteam een geschikt etiket voor u ontwerpen. Alles duidelijk? Wij gaan voor u aan de slag om uw producten te produceren. Afname op aanvraag.

Uw productlijn uitbreiden? Maak nu een afspraak met onze adviseur.

image


Taylor Made

Heeft u een duurzaam product-idee maar niet de middelen om dit idee voor u uit te werken? Met Custom Made helpen wij u graag met het op de markt brengen van uw idee. Ons Research & Development team gaat aan de slag om uw idee om te vormen naar een doeltreffende formule. U bepaalt de verpakking en de uitstraling en wij doen de rest.

Hoe werkt het?
Deel uw idee met ons Research & Development team. Bepaal de formule en de verpakkingen. U kunt uw eigen verpakkingen aanleveren of laat ons de verpakkingen inkopen. Lever uw gewenste etiket bij ons aan of laat ons designteam een geschikt etiket voor u ontwerpen. Alles duidelijk? Wij maken van uw idee een goed product. Afname op aanvraag.

Uw idee uitwerken in een verkoopbaar product? Maak nu een afspraak met onze adviseur.