Bescherming op natuurlijke basis

Een goede hygiëne is essentieel bij de preventie en bestrijding van epidemieën. Dat is iets wat iedere epidemie ons probeert te leren. Airomedics is er voor iedereen die zichzelf wil beschermen tegen ziekteverwekkers en aandacht heeft voor de algehele toestand in de wereld. Want naast een goede bescherming voor de mens, beschermt Airomedics ook het grote geheel. De wereld.

Hygiënische handreiniging zonder toegang tot water.

Handen komen in contact met heel veel verschillende oppervlakten. Ze bieden de uitgelezen kans voor bacteriën en virussen om zich snel te verspreiden. Om dit tegen te gaan is handhygiëne van belang. Niet overal is er toegang tot stromend water, daarom is er Handgel en Handspray van Airomedics. Zo heeft iedereen de toegang tot goede handhygiëne, ook daar waar water geen toegang heeft: onderweg of in het openbaar.

Image
image

Plant-based

Producten ontwikkelen op basis van de kracht van planten. Zo is onze Bio-ethanol gewonnen uit suikerriet. Het geeft de beschermende kracht in de handgels en reinigende sprays van Airomedics. Daarnaast heeft Airomedics het gebruik van chemische acrylaten (microplastics) vervangen door een schone en plantaardige cellulose.

image

Biodegradable

Airomedics staat naast een gezonde mens, ook voor een gezond milieu. Daarom worden alle producten ontwikkeld met milieu-eigen en biologisch afbreekbare ingrediënten. 

image

Recyclable

Onze afvalstapel wordt steeds groter. Dat moet stoppen. Daarom werkt Airomedics met 100% recyclebare verpakkingen en is doorlopend op zoek naar de modernste, schoonste en meest verantwoorde verpakkingen. Zo maken we iedere dag weer een beetje schoner.