DE NATUURLIJK-STE

ONS VERHAAL

Tijdens een onderhoudsbeurt van een sportfiets in 2016 beseften wij ons dat zelfs een onschuldig ogende handeling zoals het wassen en smeren van een fiets behoorlijk belastend kan zijn voor ons milieu en schadelijk voor ons zelf. Wij vroegen ons af of het natuurlijk en biologisch zou kunnen zonder concessie te doen aan kwaliteit en prijs. Dit gedachtengoed was het startsein van onze doorlopende zoektocht en ontwikkeling naar unieke, duurzame, veilige, plant based recepturen en formules. 

Airogroup werkt dagelijks met passie en perfectie aan unieke, natuurlijke, duurzame, schone en veilige oplossingen voor alledaagse consument- en bedrijfstoepassingen. Van reinigers- en onderhoudsmiddelen voor de fiets, auto en landbouwvoertuig, hygiënische producten voor zelfzorg, producten voor persoonlijke verzorging en voor ons huishouden. 

Door gebruik te maken van de modernste technieken, onze ervaring, de meest actuele kennis op het gebied van natuurlijke grondstoffen en ingrediënten komen wij iedere dag dichter bij onze ultieme doelstelling: Een duurzame, schone en veilige wereld met alleen natuurlijke en verantwoorde producten. Zodat wij, onze kleinsten en al onze toekomstige generaties kunnen blijven genieten van deze wereld.   

WINNAARS

Duurzaam, Kwaliteit, Innovatief, Passie en Doelgericht zijn de kernwaarden en krachten waarmee Airogroup, samen met haar partners, wil werken en bouwen aan de ontwikkeling van een schone, duurzame en veilige circulaire bio-economie. Hierin bieden de toekomstbestendige oplossingen een unieke, natuurlijke en duurzame propositie voor ieder bedrijf en huishouden.

image

Plant based

Airogroup is specialist in het ontwikkelen van natuurlijke, duurzame en veilige formules voor alledaagse producten. In deze ontwikkeling speelt ons Research & Development Laboratorium een belangrijke rol. 


image

Recyclebaar

Afvalstromen beperken en zorg dragen voor een circulaire verpakkingsstroom. Daar zetten wij als Airogroup op in. Door gebruik te maken van recyclebaar PET en luchtgedreven spuitbussen met 360C gebruiksgemak brengen wij deze doelstellingen binnen handbereik.

image

Gevarenlabelvrij

Gevaren labels, we zien ze op zoveel producten dat ze bijna normaal zijn geworden. Airogroup werkt dagelijks aan de ontwikkeling van veilige gevarenlabel vrije formuleringen zonder gevaar toe te brengen aan mens en milieu. Veiliger voor jou, maar ook voor opslag en transport. 

image

CO2 neutraal

Bij Airogroup werken wij aan CO2 neutrale productie van al onze formules. Dit doen wij bijvoorbeeld door gebruik te maken van lokale grondstoffen, een gasloze productiefaciliteit en aangedreven productie door lucht en groene stroom.