+31 (0)599 745044
info@airogroup.com

Wants to explore Upcoming Deals on Weekends?

 

De Natuurlijkste

Because we care!


 
Image

Voor elk alledaags product een natuurlijke oplossing

Tijdens een onderhoudsbeurt van een sportfiets in 2016, openden we onze ogen. We beseften ons dat zelfs een onschuldig ogende handeling zoals het wassen en smeren van een fiets behoorlijk belastend kan zijn voor ons milieu. We vroegen ons af of het natuurlijk, biologisch zou kunnen, maar zonder concessie te doen aan kwaliteit en prijs. Dit was het startsein van onze doorlopende zoektocht naar duurzame, veilige en natuurlijke recepturen en formules. Deze zoektocht is de oorsprong van Airogroup.

Bij Airogroup zoeken onze laboranten  dagelijks naar natuurlijke, duurzame, schone en veilige oplossingen voor producten van alledag. Of we nu spreken over reinigers of onderhoudsmiddelen voor de fiets, auto of  landbouwvoertuig of juist hygiënische producten voor onze persoonlijke verzorging of in ons huishouden. Wij geloven er in dat voor elk product een perfect werkend natuurlijk alternatief is.

Door gebruik te maken van de modernste technieken en de meest actuele kennis op het gebied van natuurlijke grondstoffen en ingrediënten komen we iedere dag dichter bij onze ultieme doelstelling: Een duurzame, schone en veilige wereld opbouwen met alleen natuurlijke en verantwoorde producten. Zodat wij, en al onze toekomstige generaties kunnen blijven genieten van deze wereld.
  

 

Ons manifesto

Met passie en perfectie ontwikkelen en produceren van fantastische innovatieve, duurzame en veilige consumenten-producten. Zo geven we onze en alle toekomstige generaties een betere wereld.

image

Natuurlijke, duurzame en veilige formules

Airogroup specialiseert zich in het ontwikkelen van natuurlijke, duurzame en veilige formules voor alledaagse producten. In deze ontwikkeling speelt ons Research & Development Laboratorium een belangrijke rol. 

image

Verpakkingen 100% Recyclebaar

Afvalstromen beperken en zorg dragen voor een circulaire verpakkingsstroom. Daar zetten wij als Airogroup op in. Door gebruik te maken van recyclebaar PET en luchtgedreven spuitbussen brengen we deze doelstellingen binnen handbereik. Bij Airogroup zijn alle gebruikte verpakkingsmaterialen 100% te recyclen of her te gebruiken.

image

CO2 Neutrale Productiefaciliteiten

Bij Airogroup dragen we zorg voor een CO2 neutrale productie van al onze formules. Dit doen wij door gebruik te maken van een gasloze productiefaciliteit, aangedreven door lucht en groene stroom. Hierdoor zijn niet alleen onze producten schoon. Maar ook de productie ervan draagt bij aan een verbeterde CO2-voetprint.

image

Producten zonder gevarenlabels

Gevarenlabels, we zien ze op zoveel producten dat we ze bijna normaal zijn gaan vinden. Dat is het niet. Airogroup heeft als doel om alle producten te ontwikkelen zonder gevaar toe te brengen aan mens en milieu, daardoor ook geen gevarenlabels te hoeven gebruiken. Voor nu lukt het al in 99% van al onze formules!