DUURZAAM EN KRACHTIG

SPECIALIST IN PLANT-BASED FORMULES  

Airogroup werkt dagelijks gepassioneerd aan de ontwikkeling en productie van natuurlijke formules voor alledaagse consument- en bedrijfstoepassingen. producten op basis van natuurlijke, biologische afbreekbare grondstoffen. Dit doen we voor applicaties binnen reiniging, smering, montage, bescherming hygiëne en sportzorg.

Een nieuwe generatie veilige en duurzame onderhoudsproducten voor ieder bedrijf en huishouden.

LEES MEER

CO 2 neutrale
productielocatie
Plant-based recepturen
Plant-based
recepturen
Eigen laboratorium
Eigen
laboratorium
Nederlandse productie
Nederlandse
productie

Ontdek de kracht van
natuurlijk en duurzaam

MERKEN


ONTDEK ONZE

DUURZAME MERKENAIROLUBE

De nieuwe generatie in smeren en onderhouden van auto, motor, fiets of landbouwvoertuig. Met natuurlijke producten van hoogwaardige kwaliteit gaat Airolube de strijd aan met traditionele, vervuilende smeer- en onderhoudsproducten.


ONTDEK MEER


AIROMEDICS

Airomedics maakt gebruik van de kracht van de natuur om oplossingen te bieden voor persoonlijke hygiëne, verzorging en bescherming. Met natuurlijke formules voor professionals en consumenten is Airomedics de specialist in natuurlijke zelffzorgproducten.


ONTDEK MEER


PRIVATE LABEL

Op zoek naar een slimme manier om je merk te verduurzamen? Airogroup beschikt over de mogelijkheid om onder private label producten te ontwikkelen, produceren en te verpakken. Onze ervaren en deskundige mensen denken graag mee om tot een uitstekende oplossing te komen.

ONTDEK MEER