Airogroup behaalt hoog aangeschreven certificering

Maandag 03-01-2022 / 09:35 


Stadskanaal - Airogroup, een innovatief productiebedrijf in de ontwikkeling en vervaardiging van plantaardige technische, cosmetische en huishoudelijke formules heeft onlangs het IFS HPC certificaat behaald. Airogroup voldoet hiermee aan de hoogste internationale norm voor kwalitatieve huishoudelijke en cosmetische productie. Een goed begin van het nieuwe jaar.


Cultuur van duurzaamheid

Deze certificering laat zien dat Airogroup, kwaliteit en veiligheid van de formules effectief beschermt door risicoblootstelling te minimaliseren en een cultuur van innovatie en veiligheid te waarborgen.


Heldere werkprocessen als randvoorwaarde voor kwaliteit

“Wij zien heldere werkprocessen als randvoorwaarde voor het bieden van kwaliteit”, stelt Thom Bonder, Manager of Operations van Airogroup. “Het behalen van het IFS HPC certificaat is een bevestiging van onze continue professionaliseringsslagen. Met het voldoen aan de internationale norm voor kwaliteitswaarborging zijn we nu nog beter in staat grote  nationale en internationale bedrijven te bedienen. Dit is in lijn met onze ambitie om de wereldwijde standaard te worden voor plant-based huishoudelijke, technische en cosmetische producten.”

Ooit aan private label gedacht?

Maak een verschil voor de wereld. verduurzaam uw assortiment met de plant-based formules van Airogroup. Plantaardig, biologisch afbreekbaar en zonder milieugevaarlijke chemicaliën.