SEGMENT


MONTAGE
EENVOUDIG EN
DUURZAAM​

 

Maak kennis met ons portfolio natuurlijke montage pasta's, die niet alleen veiligheid waarborgen, maar ook eenvoudig te gebruiken zijn. Ervaar het comfort en de betrouwbaarheid van onze producten voor een moeiteloze en vlekkeloze montage.

Kies voor onze montage pasta's en ontdek de perfecte combinatie van natuurlijke formules, veiligheid en gebruiksgemak. Als private label partner bieden we jou de mogelijkheid om deze hoogwaardige producten onder jouw eigen merknaam te presenteren. Bereik een naadloze en duurzame montage-ervaring die de verwachtingen van jouw klanten overtreft. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en jouw productaanbod te verduurzamen.


Universal Assembly Paste in blank jar with black top

UNIVERSAL
ASSEMBLY PASTE


Universele Montage Pasta is een multifunctionele natuurlijke keramische pasta voor het monteren van grote en kleine onderdelen. Deze pasta zorgt ervoor dat schroefdraadverbindingen soepel blijven draaien en dat bouten en moeren worden beschermd tegen corrosie.

NATUURLIJKE
KOPER PASTANatuurlijke Koper Pasta is een multifunctionele natuurlijke keramische pasta dat gebruikt kan worden bij de montage van onderdelen. De montagepasta is te gebruiken bij de montage van kleine fietsonderdelen tot zware industriële constructies.

CARBON
ASSEMBLY PASTE


Carbon Montage Pasta is een natuurlijke montagepasta dat helpt bij het monteren van carbon en aluminium onderdelen. De korrelige structuur van de Carbon Assembly Paste zorgt ervoor dat de onderdelen minder vast gedraaid hoeven te worden en toch op de juiste plek blijven zitten.

   BRANCHES

TOEPASSINGEN
WAAR JE AAN KAN DENKEN

FIETS
MOTOR  
AUTO
AGRI  

geÏnteresseerd?
WE helpen je graag verder