DUURZAAMHEID


GEZONDE
TOEKOMST


Een veilig en duurzaam klimaat ontwikkelen kan alleen samen. Het is dit gedachtengoed dat ons drijft onze kennis en faciliteiten beschikbaar te stellen voor een ieder die de overstap wil maken naar natuurlijke duurzame formules.

Duurzaamheid, kwaliteit, innovatie, passie & doelgericht zijn de kernwaarden en krachten waarmee Airogroup, samen met haar partners, wil werken en bouwen aan de ontwikkeling van een schone, duurzame en veilige circulaire bio-economie. 

    INNOVATIE

verbeteren
IS een continu proces

De traditionele spuitbus, wie kent hem niet? De druk in deze spuitbus wordt gerealiseerd door een drijfgas die bij gebruik vrijkomt samen met het product. Zo kan bij gebruik van een traditionele sputibus een milieuvriendelijke formule alsnog schadelijk worden.

Airogroup is tegen het gebruik van schadelijke drijfgassen en maakt daarom gebruik van een innovatieve luchtgedreven spuitbus met 360 graden gebruikersgemak. De milieubesparing van één luchtgedreven spuitbus is te vergelijken met een autorit van maar liefst 16 kilometer.


 

47%


Schoner in de gehele levensduur t.o.v. drijfgasverpakkingen.

32% 


Lagere CO2-voetprint t.o.v. drijfgasverpakkingen.

LOCAL HIGH-QUALITY 
RAW MATERIALS


Binnen de formules van Airogroup wordt gebruik gemaakt van lokaal geproduceerde, natuurlijke en biologisch afbreekbare grondstoffen van hoogwaardige kwaliteit. Door de grondstoffen lokaal te betrekken, besparen we transport-kilometers. Goed voor mens en milieu.


  CO2 - NEUTRAAL

DUURZAAM
PRODUCTIEPROCES


Onze passie voor een duurzaamheid gaat verder dan alleen het product zelf. Al onze producten worden geproduceerd en verpakt op basis van lucht en energie opgewekt door wind, water en zonlicht. De verpakkingen zijn drijfgasvrij, luchtgedreven, gebruiksvriendelijk en veilig.

Daarnaast is onze productielocatie gasloos, aangedreven door groene energie en volledig voorzien van ledverlichting, hierdoor levert Airogroup een positieve bijdrage aan de CO2 -voetprint.BETERE CONDITIE
VAN DE PLANEET
SCHONER DRINK- EN
OPPERVLAKTEWATER 
 MINDER
AFVAL

VERBETERDE
LUCHTKWALITEIT
VEILIGER EN
GEZONDER LEVEN

GEÏNTERESSEERD?
WE HELPEN JE GRAAG VERDER