SEGMENT


BESCHERMING
TEGEN WATER EN VUIL 


Ontdek onze hoogwaardige coatingen voor optimale bescherming! 

Kies voor onze natuurlijke beschermende formules en ontdek de perfecte combinatie van hoogwaardige formules, duurzaamheid en gebruiksgemak. Als private label partner bieden we jou de mogelijkheid om deze duurzame producten onder jouw eigen merknaam te presenteren. Start vandaag nog met het verduurzamen van jouw productaanbod. LEER ONDERHOUD


Een plant-based formule voor het beschermen van leren oppervlakken.

De unieke formule geeft de hechting van vuil en vocht aan leer geen kans. Tegelijk zorgt het ervoor dat het leer kan blijven ademen en daarmee zijn soepelheid en kwaliteit behoud.


STOF ONDERHOUD


Een plant-based formule voor het beschermen van stoffen bekledingen.

De unieke formule geeft de hechting van vuil en vocht aan stoffen bekledingen geen kans. Tegelijk zorgt het ervoor dat de bekleding kan blijven ademen en daarmee zijn soepelheid en kwaliteit behoud.


LAK ONDERHOUD


Dé natuurlijke waxemulsie voor het beschermen en afwerken van lakken. De vernieuwde formule laat een zachte waterafstotende en vuil-werende waxlaag achter op de lak. Hierdoor wordt deze optimaal beschermd tegen invloeden van buitenaf, beschermt hij tegen corrosie en krijgt de lak zijn showroom-look terug.

TUBELESS VLOEISTOF


Met Tubeless Vloeistof maak je een fietsband in no-time tubeless! De natuurlijke formule dicht met gemak gaten tot wel 6mm en verkleint de kans dat je stil komt te staan door een lekke band.

ANTI-CONDENS


Plantaardige formule die het beslaan van brillenglazen verminderd.

    BRANCHES

TOEPASSINGEN
WAARAAN JE KAN DENKEN

FIETS
MOTOR   


AUTO


AGRI  


SCHOONMAAK

COMMERCIAL  

HUISHOUDEN

GEÏNTERESSEERD?
WE HELPEN JE GRAAG VERDER